Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΙΤΡΙΝΟ & ΜΠΛΕ!

Με καλοκαιρινές διαθέσεις έρχεται να κοσμήσει τους γυναικείους λαιμούς ένας παλιός και διαχρονικός συνδυασμός δυο χρωμάτων, του κίτρινου με το μπλε.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πέρλα-Μαργαριτάρι...

Με αφορμή μιας παλαιότερης αναφορά μας για την προέλευση της πέρλας - μαργαριτάρι, η Mousse σας προτείνει... μέταλλο με πέρλα.

«Τhe Last Grand Tour»

Σύγχρονοι περιηγητές στην Ελλάδα.

Η νέα έκθεση σύγχρονης τέχνης όπου θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τις 15.04.2011 έως 10.10.2011 φιλοδοξεί να παρουσιάσει για πρώτη φορά το έργο διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι έζησαν και δημιούργησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Βλέποντας την Ελλάδα ως τόπο έμπνευσης κατά τα τελευταία εξήντα χρόνια, τα έργα που παρουσιάζονται αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η χώρα, η μακρά πολιτιστική της ιστορία και τα γεωγραφικά της χαρακτηριστικά συνεχίζουν να αποτελούν πηγή καλλιτεχνικών πρωτοποριών μέσα στο χρόνο.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:

Etel Adnan, Lynda Benglis, Leonard Cohen, John Craxton, Barbara Hepworth,Martin Kippenberger, Jannis Kounellis, Markus Lüpertz, Brice Marden,Helmut Middendorf, Ben Nicholson, Manfred Pernice, Lucas Samaras, Daniel Spoerri, Juergen Teller, Cy Twombly, Iannis Xenakis

Επιμέλεια έκθεσης: Jessica Morgan

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα ,

Τηλ: +30-210-7228321-3