Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Βραβεία Pentawards.

Πολλές οι ελληνικές επιτυχίες και στα φετινά Pentawards.
 
    H ελληνική γραφιστική βρίσκεται στην πρώτη γραμμή διεθνώς, κι αυτό είναι κάτι που έχει παγιωθεί στις συνειδήσεις τα τελευταία χρόνια. Απόδειξη αυτού είναι οι συνεχείς διακρίσεις που εδώ και μια πενταετία εισρέουν από κάθε σημαντικό σχετικό διαγωνισμό.
    Ουδεμία έκπληξη συνεπώς, δεν προκαλεί η είδηση ότι ανάμεσα στους βραβευθέντες στα φετινά βραβεία Pentawards (τα οποία τιμούν κάθε χρόνο τις καλύτερες σε διεθνές επίπεδο συσκευασίες σε 52 κατηγορίες) υπάρχουν τέσσερα ελληνικά ονόματα: αυτά των Mousegraphics, Designers United, Beetroot και 2yolk.
    Συγκεκριμένα, η εταιρεία Mousegraphics έλαβε δύο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο, το γραφείο Designers United ένα χρυσό και ένα χάλκινο, η Beetroot ένα χρυσό και η 2yolk ένα χάλκινο. Να αναφέρουμε επίσης, ότι το μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης, απονεμήθηκε στη βρετανική Turner Duckworth, για την Diet Coke.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες. 




9o Πανόραμα Design 2012

    Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, το Πανόραμα Design θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Αθήνα. Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Δαΐς στο Μαρούσι θα παρουσιαστούν δουλειές από επαγγελματίες γραφίστες.

    Πριν την ανακοίνωση του προγράμματος γίνεται διάθεση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.
    Φέτος αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα, με αυτή μας την τακτική. Αντί για να διαθέσουμε τα 100 πρώτα εισιτήρια, όπως κάνουμε κάθε χρόνο πριν την ανακοίνωση των ομιλητών, με έκπτωση 50%, διαθέτουμε τα 50 πρώτα με τη μεγαλύτερη έκπτωση που έχουμε δώσει ποτέ (55%) και μόλις τελειώσουν αυτά, άλλα 75 εισιτήρια με την έκπτωση του 50%.
Η τιμή αυτή θα ισχύσει μόνο για τους 50 πρώτους που θα αγοράσουν τα εισιτήριά τους. Επίσης θα διατεθούν άλλα 75 εισιτήρια στην τιμή των 40 ευρώ. Τα εισιτήρια αντιστοιχούν και για τις 2 ημέρες του συνεδρίου και θα είναι διαθέσιμα μέχρι την εξάντλησή τους ή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.
    Μετά την ημερομηνία αυτή, θα ισχύσουν όσα συνήθως: θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και για περίοδο τεσσάρων περίπου εβδομάδων θα ισχύουν οι εκπτώσεις προαγοράς “early bird” (35-40% έκπτωση, ανάλογα με την κατηγορία). Τέλος, σχεδόν μια εβδομάδα πριν το συνέδριο αν έχουν απομείνει εισιτήρια, θα διατίθενται στις κανονικές τιμές (€80 το διήμερο ή €55 η κάθε ημέρα).

Περισσότερες ληροφορίες: http://www.designerstribe.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012