Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

9o Πανόραμα Design 2012

    Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, το Πανόραμα Design θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Αθήνα. Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Δαΐς στο Μαρούσι θα παρουσιαστούν δουλειές από επαγγελματίες γραφίστες.

    Πριν την ανακοίνωση του προγράμματος γίνεται διάθεση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.
    Φέτος αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα, με αυτή μας την τακτική. Αντί για να διαθέσουμε τα 100 πρώτα εισιτήρια, όπως κάνουμε κάθε χρόνο πριν την ανακοίνωση των ομιλητών, με έκπτωση 50%, διαθέτουμε τα 50 πρώτα με τη μεγαλύτερη έκπτωση που έχουμε δώσει ποτέ (55%) και μόλις τελειώσουν αυτά, άλλα 75 εισιτήρια με την έκπτωση του 50%.
Η τιμή αυτή θα ισχύσει μόνο για τους 50 πρώτους που θα αγοράσουν τα εισιτήριά τους. Επίσης θα διατεθούν άλλα 75 εισιτήρια στην τιμή των 40 ευρώ. Τα εισιτήρια αντιστοιχούν και για τις 2 ημέρες του συνεδρίου και θα είναι διαθέσιμα μέχρι την εξάντλησή τους ή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.
    Μετά την ημερομηνία αυτή, θα ισχύσουν όσα συνήθως: θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και για περίοδο τεσσάρων περίπου εβδομάδων θα ισχύουν οι εκπτώσεις προαγοράς “early bird” (35-40% έκπτωση, ανάλογα με την κατηγορία). Τέλος, σχεδόν μια εβδομάδα πριν το συνέδριο αν έχουν απομείνει εισιτήρια, θα διατίθενται στις κανονικές τιμές (€80 το διήμερο ή €55 η κάθε ημέρα).

Περισσότερες ληροφορίες: http://www.designerstribe.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου