Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Athens Video Art Festival.

Η καινοτομία ενός πρωτοπόρου θεσμού.
.
Το Athens Video Art Festival (AVAF), είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων που εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς, αποτελώντας παράλληλα το επίσημο φεστιβάλ Video Art της Ελλάδας. Πραγματοποιείται την άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας ακολουθώντας αμέσως μετά η πανελλαδική περιοδεία του στην Ελληνική περιφέρεια (AVAF on Tour).
Το AVAF προσφέρει στους νέους όλης της χώρας ένα πολιτιστικό γεγονός υψηλής ποιότητας, αισθητικής και κοινωνικής προστιθέμενης αξίας. Το φεστιβάλ είναι μια «ψηφιακή σύγκλιση» όλων των τομέων δημιουργίας, ενημερότητας και κινητοποίησης (ήχος, εικόνα, νέα μέσα, επικοινωνία, εκπαίδευση, εθελοντισμός), με πανελλαδική αλλά και διεθνή προβολή.
Οι Κατηγορίες των έργων θα πρέπει να είναι Video Art, Animation, Video , Installation, Digital Image, Performance Art, Web Art.
.
Παράλληλες συμμετοχές: Αποστολή demos για το συναυλιακό γεγονός.
.
Δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Athens Video Art Festival. Δεν υπάρχει θεματικός περιορισμός ούτε κόστος. Εκτός από την δυνατότητα αποστολής μέσω ταχυδρομείου, οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέτουν τα έργα τους και on line μέχρι τις 10/02/2011.
.
Πληροφορίες: Athens Video Art Festival, Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός - Αθήνα, Τηλ. 211 7108073,
e-mail info@athensvideoartfestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου