Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

13η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας "Athens Fashion Week"

Άλλη μια ''γιορτή'' για τη μόδα, η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASHION WEEK, θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011, στο χώρο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, από την Athens Fashion Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των κλαδικών οργανώσεων: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ΕΒΕΑ.Το ATHENS FASHION WEEK περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».

.
Θα συμμετέχουν οι σχεδιαστές: ANDRIA, ASLANIS, CHRISTINA NITOPI, CORΙNA VLADESCU, DIMITRIS DASSIOS, DE LIGHT, DIMITRI ZAFIRIOU, EVANGELOS KAVATHAS, KATHY HEYNDELS, LUKAS, MAKIS TSELIOS, MINA STONE, NIKOS - TAKIS, PANOS APERGIS, Soo. KATERINALEXANDRAKI, SOTIRIS GEORGIOU, PARIS VALTADOROS, VASSILIOS KOSTETSOS, ALICE CHATZIPANAGI και ομαδικό show από τους σπουδαστές των σχολών μόδας στην Ελλάδα.
.
H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας θα παρουσιάσει επίσης πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου