Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΟΡΑΜΑ DESIGN 2010.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το ''Πανόραμα Design'' ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να μας προσφέρει ένα πραγματικό ''πανόραμα'' οπτικοακουστικής ενημέρωσης, γνώσης και διασκέδασης. Στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2010, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 13 στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί ο πιο επιτυχημένος του είδους του στη χώρα μας θεσμός.
Η επιτυχία του οφείλεται στην σφραγίδα ποιότητας που φέρουν όλες οι διοργανώσεις του περιοδικού ''+design'' και στην απλή και μεστή φιλοσοφία του: Δημιουργοί κάθε μεγέθους και δυναμικού (από την πολυεθνική διαφημιστική μέχρι το μοναχικό freelancer), από ολόκληρο το φάσμα της οπτικής επικοινωνίας (διαφήμιση, εκδόσεις, branding, διαδίκτυο, εικονογράφηση, πολυμέσα, κ.ο.κ.) στην Ελλάδα - και όχι μόνο συγκεντρώνονται, συζητούν, παρουσιάζουν δουλειές τους και θέτουν προβληματισμούς για την πραγματικότητα της αγοράς.
Η φετινή έβδομη διοργάνωση περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της, όπως συνηθίζει, και δύο σημαντικούς ξένους ομιλητές, στοιχείο που ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα ενός "γεμάτου προγράμματος".
Σημειωτέων ότι τα εισιτήρια κατά παράδοση εξαντλούνται μέρες πριν τη διημερίδα.
Πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου